banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Nihat Doğan'a İsrail'den acele yanıt geldi!
‘Teke Tek’ programına konuk olan sanatçı Nihat Doğan, Ankara’daki otel olayında mağdur taraf olduğunu dile getirdi. Doğan, “Anayasa görüşmelerinin yapılacağı gün 24 şehidin gelmesi manidardır. Bu işin arkasında İsrail vardır. İsrail’i tanımamamız gerektiğini söyledim. Bu sözlerimden üç gün sonra otel iftirası patlak verdi” dedi. Konunun kendi dışında geliştiğini söyleyen Doğan, telekızları İsrail ajanı olarak niteledi.

İsrail sözcüsü: Komik
İsrail’in Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Nizar Amer, Nihat Doğan’ın bu iftiraların arkasında İsrail’in olduğu sözleriyle ilgili olarak, “Nihat Doğan’ın sözlerini duydum. Herkes bir şeyler söyleyebilir, iftiralar atabilir. Bu tür iddialara cevap vermiyoruz. Ama söyledikleri komik” diye yanıtladı.
Kaynak: Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.