banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Muzaffer Badıllı vefat etti

Ünlü Sanatçı İsmail Badıllı'nın oğlu  Ses sanatçısı Muzaffer Badıllı bir süre önce ameliyat olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Genç yaşta bir çok Radyo ve Tv'de programlar yapan, ve aynı zamanda ses sanatçılığınıda yürüten Muzaffet Badıllı'nın vefatı sevenlerini ve ailesi yasa boğdu. İstanbul'da vefat eden Muzaffer Badıllı'nın cenazesi Cuma günü İstanbul Fathi Camisinde kılınacak olan cenaze namazından sonra defin edileceği öğrenildi. 

Muzaffer Badıllı
1992 yılının sonlarında radyoculukla tanıştı... Şanlıurfa'da başlayan radyo serüvenini yine ŞanlıUrfa televizyon kanalları takip etti. 1996 yılında İstanbul'da Balins FM, Veys FM, İstanbul FM, Radyo 34, Medya FM, Star FM(88.6), MMC TV'de programlar yaptı. radyo Vizyon Türk te'(106.6) radyoculuk hayatını devam ettirdi. Badıllı; 2006 yılında "Beynimdeki Bombalar" adlı albümünü yaparak, albümün içinde yer alan "Tarhana Çorbası", "Zilan" gibi eserlerle gündem yarattı... Muzaffer Badıllı son olarak radyo ilaç ta 13:00 ile 15:00 arası ekin de de Hafta içi her gün 17.00-20.00 satlerinde radyo programlarına ve süper TV'de perşembe günleri saat 23.oo'de canlı müzik programı yapıyordu. Bu akşam canlı yayın saatinde vefat eden Badıllı'nın ölümü sanatçı arkadaşlarınıda derinden üzdü.


Bizde BALİKLİGOL.COM olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.