banner2
Öne Çıkanlar TFF Orhan Saka Amatörler Evi TMO bahçesine düştü Abdullah Evliyaoğlu HzHalil İbrahim gece kulübü

Mustafa Ceceli; Şanlıurfa beni bağrına bastı VİDEO

Sosyal belediyecilik anlayışını her anlamda vatandaşa hissettiren Büyükşehir Belediyesi, bahar aylarında binlerce genci sosyal aktivite ile buluşturuyor.

 

Geçtiğimiz Sömestre tatilinde öğrencilere karne hediyesi olarak Mustafa Ceceli konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, konsere katılan gençlerin isteği üzerine sevilen sanatçı Mustafa Ceceli'yi tekrar gençlerle buluşturdu.

 

İlk olarak Akçakale'de daha sonra Viranşehir ve Siverek'te sahne alan Ceceli,  bugün akşam'da Birecik'te sevenleri ile buluşacak . Büyükşehir ile ilk defa konsere katılan ve gönüllerince eğlenen binlerce gencin heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

 

Mustafa Ceceli ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, konserlerden sonra aldığı teşekkür mesajlarını Ceceli ile paylaştı.

 

Şanlıurfa'ya binlerce gencin ilk defa Mustafa Ceceli ile konser atmosferine girdiğini vurgulayan Başkan Güvenç, gençlerin Ceceli'yi çok sevdiğini dile getirdi.

 

Sohbetin ardından açıklama yapan Ceceli, Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfa halkını çok sevdiğini, gönlünde ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

Müziğin evrensel olduğunu ve herkesin bundan keyif alması gerektiğini aktaran Ceceli, şunları kaydetti:

 

"Benim sağ olsunlar Urfa'da o kadar çok hayranım var ki, konser yeri açıkladığımızda bana sosyal medyadan mesaj yağdı. Dediler ki abi şaka mı gerçekten geliyormusun ? dedim gerçekten geliyorum. Ben özellikle ilk defa benimle beraber benimle karşılıklı göz göze şarkılar söyleyen gönüllerince eğlenen istedikleri gibi halay çeken bütün arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Bizim amacımız gayemiz beraber şarkı söylemektir. Beni aldılar bağrına bastılar onlar her şeyin en iyisine laiktirler. "

 

ŞANLIURFA BENİ BAĞRINA BASTI

 

Gittiği her ilçede ilçe halkının kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunduğunu ve bundan çok keyif aldığını aktaran ceceli şöyle devam etti:

 

"Şanlıurfa misafirperver ve sıcakkanlılığı ile bilinen bir şehir. İlçelerde gösterilen o sıcak tavır sadece konser alanında değil sahne haricinde de bana çok misafirperver davrandılar. En kısa zamanda tekrar buluşmak dileği ile hepinizi çok seviyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.