banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Müslüm Baba isyanlarda!

Yeni yıla 29 yıllık eşi Muhterem Nur ile yoğun bakımdaki odasında giren Gürses'in sigarasızlığa dayanamadığı ortaya çıktı.

Yıllarca günde 4 paket sigara içen Gürses, doktorları Deniz Şener ve Prof. Dr. Bingür Sönmez'in ısrarıyla ameliyattan 2 ay önce sigarayı bırakmak zorunda kalmıştı.

Ölüm korkusu yaşayınca sigarayı bırakan Gürses, iyileşince sürekli elini ağzına götürmeye başladı. Bunun üzerine doktorları ailesinden sanatçıya oyalanması için elektronik sigara almalarını önerdi.

YASTIKLARI ATIYOR

Gürses'in hastane odasında çok gerildiğini söyleyen eşi Nur, "Müslüm iyileşip kendine gelince hastane ortamı onun psikolojisini bozmaya başladı.

Yastıkları falan atıyor, cihazları çıkarmaya çalışıyor.

‘Beni buradan çıkarın, eve götürün' diyor. Sinirlendikçe de sigara içer gibi sürekli elini ağzına götürüyor. Bu yüzden doktorları sahte sigara almamızı önerdi.

Şimdi sahte bile olsa o sigara yüzünden hastaneden çıkınca canı yeniden sigara ister mi diye endişe ediyorum ama olsun yeter ki, hastaneden çıksın da canı sigara istesin, önemli değil" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.