banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Murat Kekilli'nin hastaneye Kaldırıldı


Gece şiddetli ağrılar sebebiyle uyuyamayan Kekilli, sabah saatlerinde arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hissettiği acıyı "dayanılamaz" olarak nitelendiren Murat Kekilli şunları söyledi:

"Bu hayatta sağlıktan daha önemli bir şeyin olmadığını anladım. İnsanın başına gelmeyince hastanelerin, doktorların, hemşirelerin kısaca bütün sağlık personellerinin kıymetini anlamıyorsunuz. Bel ve mide fıtığı dolayısıyla çektiğim sancılar hayatın bütün güzelliklerini, çalışmalarını ve günlük bütün kaygıları unutturdu. Hareket özgürlüğüm kısıtlandı. İnsan bu durumda sağlığına kavuşmak için özgürlüğünden bile vazgeçebiliyor. Yoğun kar yağışı sebebiyle hastaneye gelmekte bile güçlük çektim. Haseki'nin ilgili bütün personelleri her an yanımdaydı. En az 20 günlük bir tedavi sürecim olacak. Bir müddet hareket yasağı getirildiğinden birçok şeyden mahrum kalacağım. Allah düşmanımın bile başına vermesin. Ağrıyla yaşamak çok zor. Allah bütün hastalara acil şifa versin. Herkese teşekkür ediyorum."

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Op. Dr. Osman Ersagun Batçık, Murat Kekilli'nin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ancak bir süre gözetimleri altında bulundurularak tedavi edileceğini söyledi. Kekilli'ye önce ilaç ve daha sonra egzersiz tedavisi uygulayacaklarını belirten Batçık, hastanın ilk geldiği andan itibaren daha iyi olduğunu kaydetti. Batçık, Kekilli'ye bel fıtığı teşhisi koyduklarını ifade etti.

Sanatçının sevenleri ve yakınları haberi alır almaz sosyal medyadan ünlü rockçıya "geçmiş olsun" mesajları yolladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.