banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Münevver Özdemir, Efsun albümünü Şanlıurfalı sevenlerine imzaladı VİDEO

Urfacity AVM'de kendisi için düzenlenen imza gününe katılan Özdemir; “Albümün içinde anonim türküler birkaç tane beste var. Bu bestelerden iki tanesi bana ait.  Biraz farklı tarzlar da var. Değişik tarzlar çalıştık. Çok emek verdik. İnşallah dinleyicilerimiz beğenir” dedi.

 

Mutluluğunu dile getiren Sanatçı Özdemir; “Bugün çok mutlu oldum. CD’mi dinleyenlere buluştuğum için daha da mutlu oldum. Buraya kadar gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerim beni yalnız bırakmadıkları için çok mutlu oldum. Albümün içinde anonim türküler birkaç tane beste var. Bu bestelerden iki tanesi bana ait.  Biraz farklı tarzlar da var. Değişik tarzlar çalıştık. Çok emek verdik. İnşallah dinleyicilerimiz beğenir” dedi.

BALIKLIGÖL.COM’a teşekkür

Balıklıgöl.com haber sitesine özelikle teşekkür eden sanatçı Özdemir; “Şanlıurfalılar daima yanımda oldular. İlgi ve alakalarından dolayı çok mutlu oldum. Özelikle sesimi duyurdukları için başta www.balikligol.com olmak üzere yerel medyaya teşekkür ediyorum” dedi.

 

Abdullah Balak’ın da bir eserinin bulunduğu albümde; Aşk bağrımda yer açmış, Arap atı gibi sallar başını, Evlerinin Önü Yonca, Pencereden bir taş geldi gibi halk tarafından bilinip sevilen türkülerde yer alıyor.

URFA CITY AVM zemin katında gerçekleşen imza gününde yoğun ilgi karşısında oldukça mutlu olan Münevver Özdemir, herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Şanlıurfalı Türk Halk Müziği Sanatçısı Münevver Özdemir aynı zamanda TRT İstanbul Radyosu Yurttan Sesler Korosu THM Sanatçılığı görevini sürdürüyor.

 

 

 

haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

 

 

 

EFSUN ALBÜMÜN TANITIM VİDEOSU

 

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.