banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Mahsun Kırmızıgül'den şok açıklama

Küçük gelinlerin dramını anlattığı "Hayat Devam Ediyor" dizisi büyük beğeni toplayan Mahsun Kırmızıgül, yeni projesi "Benim İçin Üzülme" ile ekrana veda edeceğini açıkladı.


Son yıllarda müziğe ara veren ve "Beyaz Melek", "Güneşi Gördüm", "Gecenin Kanatları", "New York'ta Beş Minare" adlı filmleriyle sinemada büyük ses getiren Kırmızıgül, "Hayat Devam Ediyor" dizisi ile de büyük başarı elde etti.

Ancak Mahsun Kırmızıgül, "Hayat Devam Ediyor" dizisinde yakaladığı başarıyı "Babalar ve Evlatlar" projesinde yakalayamadı.

Türk sinemasının usta isimleri Fatma Girik ve Serdar Gökhan'ın başrollerini paylaştığı "Babalar ve Evlatlar" dizisi 4 bölümün ardından yayından kaldırılan Kırmızıgül son ekran projesinin "Benim İçin Üzülme" olduğunu açıkladı.

-HİLMİ TOPALOĞLU'NU UNUTMADI-

"Benim İçin Üzülme" adlı projesini geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden yapımcı Hilmi Topaloğlu'na ithaf ettiğini söyleyen sanatçı, twitter sayfasına, "Bu dizi benim son tv projem olacak. Bu yılın en çok emek harcanan dizisi Benim İçin Üzülme ile televziyonlara veda ediyorum. Her bölümü sinema filmi gibi çekilen dizimiz, çarpıcı hikayesi ile yürekleri yakacak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. " yazdı...

-BİR SEVDA MASALI-

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini üstlendiği ve hikayesini yazdığı "Benim İçin Üzülme"de; Karadeniz’in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke’ye aşık olurlar. Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. İstanbul’dan Batum’a, Kars’tan Artvin Hopa’ya kadar uzanan bir aşk masalı “Benim İçin Üzülme” ilk bölümü ile 6 Kasım'da atv ekranında...

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.