banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Levent Kırca'da AK Parti'de ders vermiş

"Levent Kırca'nın hiçbir zaman partisi olmamıştır, bundan böyle de olmayacaktır. Çünkü mesleğim buna müsaade etmez." bu sözlerin sahibi genel başkanı Ergenekon'dan Silivri Cezaevi'nde tutuklu olan, İşçi Partili Levent Kırca'ya ait. Şimdilerde AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a açık açık küfür eden, eleştirilerinde kantarın topuzunu kaçıran, her yaptığı açıklamada Mustafa Kemal Atarük'ün arkasına sığınan Levent Kırca, bu açıklamayı nerede ve ne zaman yaptı diye merak ediyor musunuz?

LEVENT KIRCA 2006'DA AK PARTİ'DE DERS VERDİ

2006 yılının Şubat ayında Ankara'da bulunan Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi'nin 4. dönem eğitim programında konuşan Kırca, AK Parti'den gelen ‘ders verme' teklifini hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini söylüyor.

"LEVENT KIRCA'NIN PARTİSİ OLMAMIŞTIR"

AK Parti Siyaset Akademisi'nde ders verdiği zaman AK Parti'ye övgüler yağdıran Kırca, basın mensuplarının "AK Parti'ye mi katılacaksınız?" sorusuna verdiği cevapta bakın neler söylemiş:

KIRCA: AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİDİR

"Levent Kırca'nın hiçbir zaman partisi olmamıştır, bundan böyle de olmayacaktır. Çünkü mesleğim buna müsaade etmez. AK Parti, Türkiye'nin partisidir, ondan dolayı da ben buradayım bu yüzden burada ayrım yapmaksızın ders veriyorum. AK Parti de ülkemizin bir parçası hiç şüphesiz. Ama bence bir sanatçının, bir mizahçının partilere eşit mesafede durması gerekir. Bir sanatçının partisi olmaz. Bir sanatçının düşüncesi, dünya görüşü olur. O perspektif açısından düşüncesine kimse engel olmadığı müddetçe, o görüşünü istediği yerde konuşur ve söyler"

O LEVENT KIRCA İŞÇİ PARTİSİ'NDE

Bu sözleri söyleyen Kırca, önce 2009 yılında Demokratik Sol Parti'den Üsküdar belediye başkan adayı oldu sonra ise İşçi Partisi üyesi olarak MYK'ya seçildi. İşçi Partı'ye katıldığı programda ise "Ben davet almadan, kendim geldim İP'ye.. Yürüyerek değil koşarak gelmeli. Vakit az kaldı. Burası son durak." açıklamasında bulunmuştu.

LEVENT KIRCA AK PARTİLİLERLE SARMAŞ DOLAŞ

Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, geçtiğimiz Ocak ayında Twitter hesabından Kırca'nın Ak Parti'lilerle buluşmasının fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflardan birinde Levent Kırca Ak Parti Ankara İl Başkanı ile de yemekte görülüyor.

omer.sut@haber7.com

Ömer Süt / Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.