banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Kurtlar Vadisi Pusu 169. Bölüm Fragmanı; Polat'a ölüm kararı

Atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

POLAT'IN BÜYÜK ŞAŞKINLIĞI

 

Polat Alemdar, Memati'nin ihtiyarlar heyeti başkanın emri ile öldürüldüğünü öğreniyor. Bu gerçek karşısında büyük bir şok yaşayan Polat için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Memati'nin ölüm emrinin çıktığı ihtiyarlar heyetinden bu kez de Polat Alemdar için aynı karar çıkar. Yani Polat Alemdar tasviye edilecek.

POLAT'IN ÜSTÜNÜ ÇİZDİLER

 

Bilindiği gibi geçen bölümde Polat Alemdar ve adamlar Kandil'de örgütün pususuna düşmüşlerdi. Bu durumdan kurtulabilmeleri için yardım gerekiyordu. Ama onlara yardım edecek olan ihtiyarlar heyeti başkanının ağzından dökülen "Polat Alemdar'ı kurtarmak için artık çok geç. Yapılması gereken onu tasviye etmek" sözleri Polat'ın üstününün çizildiğinin en büyük göstergesi oluyor. Ama bir şekilde o cendereden kurtulan Polat Alemdar ihtiyarlar heyeti başkanı ile görüşüyor. Bu görüşmede de ihtiyar heyeti başkanı Polat Alemdar'ı öldürmekten bahsediyor.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.