banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Kurtlar Vadisi ekibi, Sıra Gecesi’nde

İşadamı Azmi Akbıyık ve 15 arkadaşı tarafından Florya’da düzenlenen sıra gecesinin konukları arasında Kurtlar Vadisi’nin Mete Bey’i de yer aldı. Yönetmen arkadaşı Deniz Yamak ile birlikte sıra gecesine gelen Recep Cinisli, söz konusu dizi ile ilgili sorulan sorulara yanıt verdi. Yazarımız Müslüm Aktürk’ün, “Uzun zamandan beri rolünüz devam ediyor, artık sizin de ölümünüz yakındır” sözleri üzerine Cinisli, "Bunun yanıtını senaryoyu yazanlar bilir. Biz verilen rolü oynuyoruz. Diziden ne zaman ayrılacağımızı biz de bilmiyoruz.” dedi.

Müslüm Aktürk’ün, “Dizide güncel konular işleniyor, burası iyi ancak Polat Alemdar’ın roketle bile öldürülememesi çok abartılı gelmiyor mu, illa yaralanacaksa daha hafif bir saldırıya maruz kalsa, daha inandırıcı olmaz mı?” şeklindeki sorusuna da, Recep Cinisli, şöyle cevap verdi: “Bu tür aksiyon filmlerinde bu kadar abartı normal karşılanmalı. Rambo’nun, tek başına gidip Rusları yendiği film de hayli ilgi çekmişti. Kurtlar Vadisi, Rambo’ya göre daha ayakları yere basan bir film.”

 

PRESTİJİM ARTTI

Yıllardan beri sanatın içinde olduğunu, birçok filmde rol alıp birçok filmin yapımcılığını üstlendiğini hatırlatan Recep Cinisli, ancak asıl çıkışını Kurtlar Vadisi sayesinde gerçekleştirdiğini ifade etti. Daha önce kendisini fazla kimsenin tanımadığını vurgulayan Cinisli, şimdilerde ise sadece Türkiye’de değil başta Ortadoğu olmak üzere birçok ülkede bilinen bir sima haline geldiğini anlattı. Kurtlar Vadisi’nde maddi anlamda fazla bir kazanç elde etmediğine dikkat çeken Cinisli, “Kurtlar Vadisi prestijimi oldukça arttırdı. Bu sayede bundan sonra rol alacağım filmiler, diziler için pazarlık gücüm daha fazla olacak.” ifadesini kullandı.

Recep Cinisli, yönetmen Deniz Yamak’la birlikte mutfağa giderek yoğrulmakta olan çiğköftenin tadına baktıktan sonra sıra gecesinden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.