banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kürt Sorununa Demokratik Çözüm Mitingi Yasaklandı

Batman Milletvekili Ayla AKAT başkanlığında tamamı milletvekillerinden oluşturulan düzenleme kurulu tarafından, Daha önce  14 Temmuz 2012 tarihinde Diyarbakır ili İstasyon Meydanında "Kürt Sorununa Demokratik Çözüm" konulu açık hava toplantısı düzenleneceği Diyarbakır Valiliğine müracaatla bildirilmişti.

Diyarbakır Valiliğinin "Kürt Sorununa Demokratik Çözüm" konulu açık hava toplantısını iptal eğittiğini duyurdu.

Şanlıurfa Valiliği’de yasak nedeni ile Şanlıurfa’dan destek için Diyarbakır’a gidişlerin yasaklandığını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak  Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş imzalı basın açıklamasında: “Gerçekleşmesi muhtemel ve istenmeyen olayların önüne geçilebilmesi, genel asayiş, kamu güvenliği ve düzeninin bozulmasının engellenmesi, başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla, Diyarbakır ili Batıkent Meydanı (boş arazi) ile İstasyon Meydanı bölgesi ve çevresinde 14 Temmuz 2012 tarihinde bahse konu amaçlar doğrultusunda gerçekleştirilmek istenen her türlü toplantı, yürüyüş ve gösteriler ile oturma, açlık grevi, çadır kurma, vb. eylem ve etkinlikler Diyarbakır Valiliğinin kararıyla Yasaklanmıştır” denildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.