banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Köylere Parke Taş Döşenmeye Başlandı
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur BÜYÜKHATİPOĞLU örnek köy Ovacık’ta  uygulama çalışmalarını yerinde görmek amacıyla,  Genel sekreter Yardımcısı Bayram TÜRKDİLİ, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü İsmail USANMAZ, Yatırım ve İnşaat Müdürü Salih Elmas ve teknik personellerle birlikte örnek köy Ovacık’ta incelemelerde bulundular. Bu çalışma kapsamında yapılan yollar ve güzergahlar gezilerek, alanda incelemelerde bulunuldu.
Ovacık Köy Muhtarı Mehmet Şıldır ile okul müdürü Aziz Deniz OĞUZ  proje dahilinde yapılmış ve yapımı devam eden içme suyu, kanalizasyon, pazaryeri, köy mezarlığı,çok amaçlı salon, parke taşı yollar, köy evlerine ait silüetlere estetik görünüm kazandırma çalışmaları ve aydınlatma elemanlarının yapılmasından ötürü duydukları memnuniyetlerini dile getirerek başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Bakanımız Faruk ÇELİK, Valimiz Celalettin GÜVENÇ ve Genel Sekreterimiz Uğur BÜYÜKHATİPOĞLU’na teşekkürlerini bildirdiler.
www.baliklligol.com

GALERİ İÇİN TIKLAYINI!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.