banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

KORE HEYETİNDEN VALİLİK VE BELEDİYEYE ZİYARET
Misafirlerini Valilik toplantı salonunda ağırlayan Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretle önceden süregelen dostluğun daha da güçleneceğine inandığını belirtti. Ziyaret esnasında konuklara eşlik eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız misafirlere Şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın tarihi hakkında bilgiler vererek, Koreli misafirlerimizin birer Turizm elçisi olarak ilimizden ayrılmaları yönündeki temennilerini aktardı.
Ziyaretin ardından Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz misafirlerine tek tek teşekkür ederek hediyelerini takdim etti. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Vali Vekili Kanyılmaz konuklarını uğurladı.

Güney Koreli Heyet Şanlıurfa Belediyesi'ni Ziyaret Etti



Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Tokyo Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin genel organizasyonu ve sponsorluğunu üstlendiği Güney Koreli heyet, Şanlıurfa Valiliğinin ardından Şanlıurfa Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkan vekili Mehmet Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ tarafından karşılanan heyete, Urfa’nın tarihi ve turistik önemi hakkında bilgiler verildi.
Güney Koreli heyeti, “Tarihin Sıfır Noktası” Urfa’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Yücetepe, heyete Göbeklitepe ve diğer ören yerleri hakkında önemli bilgiler verdi.
Göbeklitepe başta olmak üzere Urfa’nın tarihi mekanlarını oldukça merak ettiklerini ifade eden Güney Koreliler Şanlıurfa’da bulunmaktan oldukça mutlu olduklarını söylediler.
Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın ev sahipliğinde kentimize gelen 15 kişilik Koreli heyet; 8 tur acentesi, 1 tur operatörü, 1 halkla ilişkiler şirketi ve 5 medya temsilcisinden oluşuyor. Heyetin Şanlıurfa’da edindikleri gözlemleri ülkelerine taşıyıp, Urfa’ya daha fazla turist gelmesini sağlamaları bekleniyor.
Ziyaret anısına toplu bir fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Güney Koreli heyete Belediye Başkan vekili Mehmet Fevzi Yücetepe, günün anısına içersinde urfa fıstığı yer alan bir gümüşlük hediye etti.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.