banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Kızılay kurumlardan Kan Bağışı taleb etti


Kızılay Kan Merkezi Şanlıurfa Şubesinden Dr. Mehmet Uğurlu, mobil araçla kentte vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde kan toplama işlemlerine ağırlık verdiklerini söyledi.
Kış nedeniyle kan bağışının azaldığını belirten Dr. Mehmet Uğurlu, “Kan toplayabilmek için vatandaşların ayağına gidiyoruz. Zaman zaman Devlet kurumlarına da giderek çalışan vatandaşlarımızın kan bağışı yapmalarını sağlıyoruz. Son olarak ta Bölge Özel İdareye giderek kan bağışı yapmalarını istedik. Sağ olsunlar, vatandaşlarımız ilgi gösteriyorlar dedi.
Dr. Uğurlu, "İlgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu arada Özel İdare çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Şu sıralar Balıklıgöl ve Eyyüp Peygamber makamında mobil araçla kan toplamaya ağırlık vermeyi planlıyoruz. Pazar gününe kadar Eyyüp Peygamber makamında kan toplama faaliyetimize devam edeceğiz. İlerleyen günlerde de Balıklıgöl'de olacağız. Bu sayede Şanlıurfa'daki kan bağışçısı sayısını arttırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.