banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kaymakamdan Vanlı Depremzedelere Ziyaret



Suruç Kaymakamı Dr.Fatih Akbulut ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen Van’dan Suruç’ a gelen depremzede aileleri ziyaret etti. Depremzede ailelere giysi ve nakdi para yardımında bulunan Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut depremzede ailelerin her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarını giderecek çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Depremzede ailelerin kimsesiz ve sahipsiz olmadığını belirten Kaymakam Akbulut,’’ Biz  millet olarak Van’ a yapılan tüm yardımlarda kardeşlik birlik beraberliğin en güzel örneğini sergiledik.


Devlet olarak da elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz."  dedi. Suruç’ ta 8 depremzede ailenin çeşitli evlerde barındığını belirten Kaymakam Akbulut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumumuz’ da her zaman depremzede ailelerin hizmetinde olacaktır.’’ dedi. Kaymakam Akbulut Depremzede ailelerin geçimini sağlaması için İş-kur’ dan ayrıca çalışma başlattıklarını ifade ederek, ailelerde bulunan çocukların aksayan eğitim ve öğretimlerini en kısa zamanda giderdiklerini ve çocukları çeşitli okullara kaydederek, eğitim ve öğretimlerine ayrıca özen gösterdiklerini sözlerine ekledi. Depremzede aileler ise,’’ Allah devletimize zeval vermesin. Her türlü derdimizle dertlendiler." diyerek yapılan yardımlara ve gösterilen ilgiden memnunniyet duyduklarını söylediler.


Haber/Müslüm Ergün www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.