banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kas Hastalıklarını Anlatan Film Urfa'da


Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin katkılarıyla organize edilen belgesel filmi 7 Haziran 2013 Cuma Günü Şair Nabi Kültür Merkezi’nde Saat 20:00’da izleyiciyle buluşacak.
Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada çekimleri Diyarbakır, Batman ve Van illerinde yapılan “Düşümdeki Uçurtma” filmi halkın kas hastalıkları konusunda bilinçlendirilmesini hedefliyor.
Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi. ““Düşümdeki Uçurtma” filmi Bize hayallerimize serbest bırakabildiğimiz ölçüde özgür olabileceğimizi hatırlatan bir umut filmidir. Filmin tanıtımı ve içerdiği hassas mesajların topluma iletilmesinde önemli işlevi olacaklarına inandıkları ve hayallerin izini sürerken  adına hastalık  denilerek yok sayılmış, varlıkları unutulmuş insanların, zaman zaman dramdan trajediye dönüşen yaşamlarına dokunmaya çalışmak ve bu dokunuşla birlikte içinde yaşadıkları unuttukları kentlerin tarihine onlarla birlikte yolculuk yapmak ve düşlerimizdeki uçurtmayı gerçeğe dönüştürmek yapılan belgesel filmidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.