banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

'Kare Murat' geliyor!

Yapımcılığını Gani Müjde’nin üstlendiği “Harem” dizisi, kadrosunda Levent Üzümcü, Mehmet Ali Erbil, Nurseli İdiz ve Belma Canciğer gibi ünlü isimleri buluşturdu. Mezopotamya halklarından Basurlular ile Kırım Kongolular arasındaki rekabeti ekrana taşıyacak absürt komedinin asıl sürprizi ise Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın’dan geldi.

Adını ondan aldı

Gani Müjde, Cüneyt Arkın’la özdeşleşen Kara Murat efsanesini senaryosuna ‘Kare Murat’ adıyla dâhil etti. Ve rolü, canlandırabilecek en iyi isme; Cüneyt Arkın’a kopyası kadar benzeyen oğlu Murat Arkın’a verdi. “Doğduğum dönemde babam Kara Murat filmlerinden birini çektiği için adımı Murat koymuşlar” diyen genç oyuncu, adını aldığı bu efsaneye şimdi kendisi hayat verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.