banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Karaköprü’de Oyuncak Müzesi Açılıyor

Hayata geçirdiği sosyal projelerle önemli başarıların altına imza atan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, oyun ve oyuncak müzesini Şanlıurfa’ya kazandırıyor. Çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği proje kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacak. 

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçe Belediyesi, Türkiye'de 6. Şanlıurfa'da da ilk olacak 'Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi' Karaköprü'ye kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

İçerisinde geçmişten günümüze birçok oyuncağın yer alacağı müzede çocukların bu oyuncakları görmesi ve aileleriyle birlikte burada zaman geçirebilmeleri sağlanacak. 

Müzenin bahçesinde sevilen çizgi film karakterleri ve hayvanların büyük maketleri de yer alırken, müze içerisinde yapılacak etkinlikler ve programlarla çocukların dolu dolu zaman geçirmeleri ve eğlenmesi sağlanacak. 

Karaköprü'yü bir müze kenti haline getirmek için çalıştıklarını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Müzelerin önemini bildiğimiz ve çocuklara değer verdiğimiz için Şanlıurfa'mızda ilk olacak olan Oyun ve Oyuncak Müzesi projemizi hayata geçiriyoruz. Türkiye'de altıncısını Karaköprü'de yapacağımız bu müzede eski ve yeni oyuncakları sergileyeceğiz. Müzemiz bitme aşamasına geldi. İnşallah en kısa sürede müzemizi çocuklarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.