banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Karaköprü Futbol Yaz Okulu Açıldı


Okulların tatile girmesiyle birlikte Karaköprü Belediyesi tarafından 11-14 yaş grubu çocuklara yönelik düzenlenen kursa yaklaşık 100 öğrencinin kayıt yaptırdığı futbol yaz okulu yoğun ilgi gördü.

Futbol Yaz Okulu’nun açılışına, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Belediye Başkan yardımcıları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek, onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla açılan Futbol Yaz Okulundaki 11-14 yaş grubundaki tüm çocukların yararlanabileceği yaz okuluna katılan tüm öğrencilere, belediye tarafından ücretsiz şort ve tişört hediye edildi.
Yapılan açılış töreninde kursa katılan öğrenciler bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi; “Ben öncelikle velilere teşekkür ediyorum çocuklarınızı bize teslim ettiniz, şimdi buradaki tek düşüncemiz bu çocukların sporu bir yaşam şekli haline getirmek onların sağlıklı büyüyebilmelerini sağlamak zaten kamuoyu anlamında da Karaköprü’de de gençlerimizin içinde de spora vermiş olduğumuz önemde belli Askf başkanımız sürekli burada 1 saat önce toplantı halindeydik sağ olsun sürekli de bizimle birlikte biz sporun amatörü ile ilgileniyoruz yani bölgemizdeki gençlerimizin yeteneklerini ölçmeye çalışıyoruz, Federasyon olarak devreye girilecek daha sonra takımlar olarak devreye girilecek eğer varsa bizim çocuklarımızda bir yetenek bunu futbol anlamında diğer branşlar anlamında güzel bir şekilde değerlendireceğiz, şimdi geçmişte beden eğitimi öğretmenliği ve takım çalıştırmış hocalarımız ile bu işleri yapacağız sağ olsunlar güzel bir proje getirdiler, futbol yaz okulunu ilk kez yapıyoruz ve açıyoruz. Ama her şeyin bir ilki var çünkü bu yıl spor anlamında birçok tesis yapıyoruz, hem spor tesisi hem suni çim saha bunun yanında 2 tane halı saha yarı olimpik yüzme havuzları yapacağız, inşallah 27 Temmuz tarihinde iki Bakanımızın katılımı ile toplu temel atma töreni şeklinde gerçekleştireceğiz, bu yıl hızlı bir şekilde yapılarak yaklaşık 70 gün içersinde bizlere bitirilip teslim edilecektir. şimdi bu kadar spora önem vermişken ilgi çok önemli ben çocuklarını bizlere teslim eden velilere tekrar teşekkür ediyorum, amacımız bir aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz, çocuklarınız emin ellerde hem onlara spor ortamı hem barış ortamı hem güzel yetenekleri geliştirme teknikleri hocalarımız tarafından verilecektir” dedi.
ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli ise; “Gerçekten Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’da bir ilki başarmıştır, buda tesis bakımından olsun Karaköprü’ye çok güzel bir tesisin temelini atacaktır, Futbol yaz okulu da bir ilktir ben onun vezninde hocalara, velilere teşekkür ediyorum bu çocukların içersinde Tanju Çolak’lar gibi büyük futbolcular yetişeceğinden eminim inşallah başarılı olurlar” şeklinde konuştu. Veliler ve öğrenciler ise Futbol Yaz Okulunun kendileri için çok yararlı ve faydalı olacağını belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye sonsuz teşekkür ettiler.
Daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çekilerek çocuklar futbol oynadılar.
WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.