banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Karadayı'da Sürpriz Final

Pazartesilerin yeni alışkanlığı, atv’nin yeni dizisi KARADAYI heyecanlı ve aşk yüklü bir bölümü geride bıraktı.

Dar ağacında bir mahkum, mahkumun oğluna sevgi besleyen bir hakime ve babasının suçsuzluğunu ispat etmek için her şeyini ortaya koyan bir oğlun hikayesi, gün geçtikçe hayran kitlesini yükseltiyor.

Sevilen dizinin 6. Bölümünde Savcı Turgut, Salih’in avukat olmadığını ortaya çıkardı ve gerçek kimliğini öğrenebilmek için araştırmalara başladı.

Başsavcı cinayetinin araştırılması için üzere gizli bir tahkikat yapıldığına inanan Savcı
Turgut yardım için bakandan yardım istedi.

AŞKA YELKEN Mİ AÇIYOR?

Bu bölümde Feride, kendisine dahi itiraf edemese de Mahir’den etkilenmeye başladı. Mahir ile yakınlaşan Feride daha önce hiç yaşamadığı duyguları hissetmeye başladı ve ikili arasında sevgi dolu diyaloglar geçti.

SÜPRİZ FİNAL

Dizinin son bölümünde ise önce karanlık işlerin içerisinde yer alan ve Savcı Turgut’la iş birliği içerisinde olan Bakan’ın, Feride’nin babası olduğu anlaşıldı.

Son sahne de ise Savcı Turgut’un evini araştırmak için gizlice giren Mahir’in karşısına Sekreter Serra çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.