banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Kanlı Nigar Urfacity AVM'de sergilenecek

Şanlıurfa Valiliği organizesinde Şanlıurfa ili Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı’nın (ŞURKAV) katkılarıyla Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından ‘Kanlı Nigar’ adlı oyun 17 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 19.00’da Urfacity AVM Konferans ve Sergi Salonu’nda sergilenecektir.

Şanlıurfa Halkının kültür faaliyetlerine aktif katılımını sağlamak ve tiyatro ile buluşturmak amacıyla sahnelenecek “Kanlı Nigar” Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan, Sadık Şendil'in yazdığı ve Volkan Özgömeç'in yönettiği tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluşacak;

Müzikli Güldürü olan Kanlı Nigar oyununda Nigar'ın bir yangında evinin yanmasıyla kızları ile kiralık ev araması, kavuklunun ona bir ev bulması ve Nigar'ın eski müşterilerinden mahalli tiplerin eve gelmeleri ile gelişen olaylar sahnelenecek. Geleneksel Türk Tiyatrosundan pek çok unsuru barındıran oyun, tiyatromuzun eski ustalarına bir selam gönderiyor.

Halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek “Kanlı Nigar Tiyatro Oyununa tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.