banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

İzleyiciyi keriz yerine mi koyuyorsunuz?


Arka Sıradakiler dizisinde aynı oyuncu 3 farklı karakterle izleyicinin karşısına çıkartıldı.

Dizinin müdavimlerinden Artin Durmaz, 3 farklı karakterde rol alan oyuncunun yapımcı ve yönetmen Hamdi Alkan'ın akrabası olup olmadığını sorguluyor:

"Dikkat eden oldu mu bilmiyorum, bir oyuncu Arka Sıradakiler'de üçüncü kez farklı karakteri canlandırıyor. Daha önce okul zamanlarında tayfanın takıldığı kahvenin sahibiydi. Bu sezonun başında bu kez Meral'in adamı kötü bir karakter olarak diziye girdi. Dün gördüm... Bu sefer de deli olarak diziye girmiş.

Acaba Hamdi Alkan'ın akrabası filan mı, merak ettim? Adam mı kalmamış ellerinde? Ya da şöyle olmuştur: Bu önceden kahveciydi, para kazanamadı, Meral'in yanında işe başladı. Sonra Meral ölünce kafayı sıyırdı, sahilde takılan bir deli oldu... Ama bizden kaçmaz!"

Televizyon Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.