banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

İlk Kez Girdi Küfrü Yedi

Ufuk Bayraktar Facebook'a İlk Kez Girdi Küfrü Yedi

Ezel dizinde Ramiz Dayının gençliğini canlandırdığı karakterle şöhrete kavuşan Ufuk Bayraktarın geçtiğimiz günlerde facebookta fake sanılıp hayranlarından küfür yediği ortaya çıktı.

“Ben

twitter’dan bilgisayardan anlamam” diyen Bayraktar, geçtiğimiz günlerde hayranlarının açtığı facebook sayfasına ilk kez girdiğini ancak fake sanıldığını belirtti.
Bayraktar, sosyal paylaşım sitesinde yaşadığı komik olayı “Hayran sayısının çok olduğu bir iki hesap vardı. Bir girip, ‘merhaba ben Ufuk diyeyim’ dedim. Oraya yazmadığın zaman sıkıntı. ‘Bunların bir tarafları kalkmış diyorlar.’ Öyle olmadığını göstereyim dedim. Herkese diye yazılıyormuş ben s yerine z yazınca sayfa birbirine girdi. İnanmadılar, ‘bu sen olamazsın defol git’ aman ne küfürler yedim bir bilseniz. Girdiğime pişman oldum. Orada herkes kendisini Zeki Müren zannediyor. O kadar kibar ve nazikler ki. Git bir de onu sokakta gör” sözleriyle gülerek anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.