banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İl Genel Meclisi Yeni Yılın İlk Birleşiminde Önemli Kararlar Alındı
İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen oturum, yoklama ve bir önceki birleşime ait tutanak özetlerinin okunması ile açıldı.

Gündem dışı görüşme önergelerinin alındığı birleşimde, daha sonra komisyonlardan gelen raporlar okundu. Ardından il merkezi ve 10 ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine hayırsever vatandaşlar arasından 2012 yılı faaliyet dönemi için üye seçimi için bildirim yapıldı. Daha sonra Denetim Komisyonu için gizli oyla yapılacak üye isimlerinin bildirimi yapıldı.

Birleşimde mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait Şanlıurfaspor’un kullandığı tesisin, Şanlıurfa Barosu’na devredilmesi kararı alındıktan sonra Harran’a bağlı Algılı mezrasının bağımsız olarak köy olması ve Suruç İlçesine bağlı Dağören ve Körkuyu köylerinin Birecik ilçesine bağlanması oy birliği ile karara bağlandı.

İlk birleşimde konuşan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, iyisi ile kötüsü ile bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, “Yeni yılda birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız. Bu yıl da memleketimiz için elimizden geleni yapacağız. Yeni yılın memleketimize ve tüm yurda hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.