banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İHH Şanlıurfa'da yetimleri sevindirdi

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet ATİLA şunları söyledi; Dün (11.08.2012 C.tesi günü) Ş.Urfa Merkezde 150 yetimimizi giydirdik. Geçen iki hafta içinde de Ş.Urfa Merkezde 175 yetim giydirmiştik. Böylece sadece bu Ramazan ayında Ş.Urfa merkezde 325 yetimimizi giydirmiş olduk. İki hafta önce Eyübiye Çamlık düğün salonunda 300 yetimimize iftar yemeği vermiştik.


Allah izin verirse önümüzdeki salı günü(14.08.2012) V.Şehir ilçemizde yaklaşık 125 yetimimizi giydireceği ve bu 125 yetimimize aynı gece iftar vereceğiz.

Yine Allah izin verirse önümüzdeki Perşembe günü(16.08.2012) Suruç ilçemizde yaklaşık 100 yetimimizi giydireceği ve bu 100 yetimimize aynı gece iftar vereceğiz.
Böylelikle bu ramazan sonuna kadar 550 yetimimize bayramlık almış olacağız ve iftar vermiş olacağız inşallah.

Yetimlerimiz için programlar düzenleyerek, eylendirerek, başını okşayarak, onlarla ilgilenmek istiyoruz. Olur ki Allah(cc) yetimlerin ve dul annelerimizin duası vesilesiyle bizi af eder. Allah Resulü(sav) bir hadisi şeriflerinde şöyle buyurmaktadır;

"Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır".

Allah bu hadisi şerife gerçek manada mazhar olmamızı nasip etsin. Bu programları düzenlememize maddi katkı sunan hayırseverlerimize yürekten teşekkür ederim.

Yetim çalışmalarımıza katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz cep telefonlarının mesaj bölümünde URFA YETİM yazıp 3072 ye kısa bir mesaj göndererek 5 TL bağışta bulunabilirler.“  dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.