banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

İbrahim Toru, Kapaklı pasajı projesini tanıttı
Düzenlenen toplantıda Kapaklı Pasajının yeni projesinin hayata geçmesiyle 2 bin 600 kişinin istihdamını sağlayacağı bildirildi. Yaklaşık 70 ile 80 milyon TL’ye mal olması beklenen Kapaklı Pasajı’nın yeni projesinin tanıtım toplantısı Belediyenin Encümen Odasında gerçekleşti. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcılarından İbrahim Güllüoğlu, Habib Aslan, Mahmut Kırıkçı, Belediye İmar Komisyonu üyeleri,Kapaklı Pasajı Derneği ve Rizvaniye Vakfı yönetimindeki üyelerin de katıldığı toplantıda İbrahim Toru, katılımcılara proje hakkında slayt eşliğinde bir sunum yaptı.
Toplantıda konuşan Şanlıurfa belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu,”Bilindiği üzere Şanlıurfa Belediyesi olarak yaptığımız projeleri zaman zaman halkımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşıyoruz. Sürekli görüşüp konuştuğumuz ve üzerinde fikir alışverişinde bulunduğumuz projelerimiz oluyor. Şehrin eksikliklerini kentimizin geleneksel yapısına uygun çalışmaları meclis üyelerimizle, imar komisyonu üyelerimizle ve sivil toplum örgütlerimizle paylaşıyoruz. Yine bu çalışmalardan biri de özelikle Şanlıurfa Pasaj esnafın derneğinin yapmış olduğu projeyi gördük. Çalışma önemli bir çalışma. Bu proje şehrimize vizyon katacak. Bu proje ile alakalı bizlerde bilgi aldık.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.