banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İmparator İbrahim Tatlıses'ten olay olacak paylaşım

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından petek dinçöz'ün fotoğrafını paylaşarak altına da; "Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar DÜŞKÜN ve aşığım... (Ben BİTTİ demeden BİTMEZ.)" yazdı. Tatlıses'in sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürede ulusal medyaya da yayılarak bir anda olay oldu.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün fotoğrafını paylaşarak takipçilerini şaşırtan İbrahim Tatlıses, daha sonra fotoğrafın Petek Dinçöz olduğunu bilmeden paylaştığını açıkladı. 

Instagram hesabından Petek Dinçöz'ün oğluyla çektirdiği fotoğrafı yayınlayan İmparator İbrahim Tatlıses, fotoğrafın altına; "Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar DÜŞKÜN ve aşığım... (Ben BİTTİ demeden BİTMEZ.)" yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.