banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber ak parti Haliliye Belediye

İbrahim Tatlıses'e nikah yaradı

Dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Maltepe’deki Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sevgilisi Ayşegül Yıldız'la sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan İbrahim Tatlıses'in keyfi yerinde.

Romatem'in Genel Koordinatörü Dr. Köksal Holoğlu nikah sonrası Tatlıses'in moralinin çok iyi olduğunun müjdesini verdi. Ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili Habertürk televizyonuna konuşan Köksal şunları söyledi: Sağlık durumu ve morali çok iyi. Evliliği tedavi sürecini olumlu etkileyecek. Yaklaşık 1 - 2 ay daha tedavi sürecine devam edeceğiz. Sonrasında hastanemizde kalıp kalmaması kendi isteğine bağlı bir durum. Ama tedavisinin hastanemizde yürütülmesini öneriyoruz.

"ŞARKI SÖYLEYEBİLECEK"

Tatlıses'in tek sıkıntısının felçli olan sol kolu olduğunu söyleyen Holoğlu, "Felçi olan sol kolunda fonksiyon kaybı var. Biz tedaviyi bu yönde ağırlaştırdık. Bu tedavinin de ne kadar süreceğini şimdiden kestirmek zor. Ancak sanatçının moral-motivasyon durumu bu süreci kısaltabilir" diye konuştu. Tatlıses'in yürüme sıkıntısı çekmediğini de belirten Holoğlu, "İbrahim Bey bağımsız olarak yürüyebiliyor. Hiçbir sorunu yok. Konuşmasında da hiçbir zaman sorun olmadı. Çok rahatlıkla şarkı söyleyebilecek" dedi.

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.