banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İbrahim Tatlıses; üzerime tabela mı asayım

İbrahim Tatlıses'ten 'İmralı' sürecine yönelik yeni mesajlar geldi. Tatlıses, twitter üzerinden attığı mesajlarda "kanlı gömlek görmek istemiyorum" dedi.

 

İbrahim Tatlıses, Kürt sorununun çözümü için yürütüen çalışmalarla ilgili görüşlerini yine sosyal medya üzerinden açıkladı.

Dün Erbil'den ağlayan görüntüleriyle medyaya yansıyan İbrahim Tatlıses, bu kez twitter üzerinden '"barış" çağrısı yaptı. Tatlıses, "kim ne kadar Türk'se ben de o kadar Türküm, kim ne kadar Kürt'se ben de o kadar Kürdüm" diye yazdı.

İşte Tatlıses'in 'barış" çağrıları;

*Bu ülkenin MAĞARASINDA DA Sarayında da doğsam ne farkeder? Yine aynı İBO'YUM. o zaman neysem şimdide aynıyım, burası benim VATANIM!!!

*Ayrıca burda yaşayan KÜRDÜ'DE TÜRKÜ'DE benim İnsanım. tabiki ikisininde kanlı gömleğini görmek istemiyorum buda benim en doğal HAKKIM...

*BEN milliyetçiyim deyip göğsüme tabelamı ASACAM? KİM ne kadar TÜRK'SE bende o kadar TÜRKÜM. KİM ne kadar KÜRT'SE bende o kadar KÜRDÜM.

*Gelin bu işi benlik senlik davasından çıkaralım. sen yoksun ben yokumu kaldıralım " biz varız"a TAŞIYALIM çünkü bu bizim elimizde...

*Ne zaman süreçle ilgili bir tweet atsam saldırılar başlıyor, bu ülkenin ÖZGÜR bir vatadaşı olarak "BARIŞ" isteyemez miyim?

Kaynak: İnternethaber

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.