banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

İbo'nun kızı mı? İlk kez cevap verdi!

Çıtak, iddialarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim. Şu an konuşmamam lazım, avukatım da böyle istiyor. Yeri ve zamanı geldiğinde sizlere herşeyi açıklarız. Bu konuyla ilgili ne annem, ne de ben konuşacağız. Açıklama resmi yollarla olacak. Biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Bunların içinde kaybolmak insanın canını sıkıyor. ‘Su Gibi' programında bunlar konuşulurken, aslında orada bile değildim. Programın ilk seansında çıkıp şarkımı söyledim. Köpeğim rahatsız olduğu için yayından çıkıp onu veterinere götürdüm. ‘Dilan stüdyoya terk etti' demeleri çok ilginç, çünkü orada bile değildim. Ben müzisyenim ve müzisyen kimliğimle konuşulmak istiyorum. Şu an yaşananları dışarıdan bir göz olarak izliyorum."

HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Dilan Çıtak'ın 2011'in mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ve uzun bir süre tedavi gören İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret de ettiği öne sürüldü.

Şahitlik yaparım

Oyuncu Serpil Çakmaklı, TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalsın" adlı programda, iddialarla ilgili ilginç açıklamalar yaptı:

"Dilan Çıtak'ın annesi Işıl, asistanımdı. 1986-87-88 yılları. Hatta kendisiyle film çektik, birlikte oynadık. Ankara'da Başkent gazinosunda sevgili İbrahim Tatlıses'le aynı sahneyi paylaşırken Işıl da Ankara'daydı. O dönemlerde Işıl'ın gazetelere verdiği röportajlar var, ‘Çocuğumun babası İbrahim Tatlıses'tir' diye. Biz de biliyorduk, ama açıklamadık. Ama İbrahim Tatlıses asla kabul etmedi. Benim yanımda İbrahim Tatlıses'le telefonda tartışıyorlardı. O görüşmelerde hep İbrahim'in çocuğu kabul etmediğini, dava açacağını, çocuğunun haklarını arayacağını söylüyordu. O davalar da açıldı. Işıl bana o dönem ‘Ev, araba teklif ettiler, davayı örtbas etmek için' diyordu. Dava açılırsa şahitlik yaparım. İbrahim benim canım, arkadaşım o bir tarafa, diğer tarafta ise hemcinsim olan biri var."

Haber7.com

Anahtar Kelimeler:
TatlısesDilan Çıtak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.