banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İbo, oğlu İdo ile Ebru Şancı aşkına ne diyecek?
Günlerdir Twitter’da birbirlerine iltifat yağdıran İdo Tatlıses ile Ebru Şancı, önceki gün Bebek’te buluştu.

Şancı, sürpriz buluşma sonrası arkadaşlıklarıyla ilgili Kelebek’e konuştu: “Biz zaten uzun zamandır Facebook’tan arkadaştık. Üç gün önce de yazışmaya başladık. Bana “Senin için bir şarkı yazacağım bu akşam’ diye mesaj attı. Dediğini yaptı, yazdı şarkıyı, kaydetti. O şarkıyı Twitter’dan da paylaşacak. Ama henüz aramızda adı konmuş bir şey yok.”

DERYA TUNA İLE TANIŞTI
Ebru Şancı, İdo’nun annesi Derya Tuna ile de tanıştığını söyledi: “Dün akşam annesiyle tanıştım. İnsanlar ‘Sen 29’sun, o 21... Nasıl olur’ diyor ama Derya Hanım’a da söyledim, İdo 21 yaşında ama 40 yaşından olgun.”

SADECE ÇAY İÇTİK
Günlerdir Twitter’da birbirlerine iltifat yağdıran İdo Tatlıses ile Ebru Şancı, önceki gün Bebek’te buluştu. Bir kafede çay içen çift, mekandan ayrı ayrı çıktı. Tatlıses, “Sadece bir çay içtik” derken, Şancı “Yeni bir aşk mı başlıyor” soruları karşısında sessiz kaldı. Ama kafeden birlikte çıktığı şarkıcı Mehtap dayanamayıp haberi verdi: “Evet yeni başladı. Daha çok taze!”


EBRU ŞANCI KİM
Bir çok kişi ile adı anılan ve kısa süreli aşklarla adından sıkça söz ettiren Şancı, "KADDAFİ'TE TÜRK GELİN" başlıkları ile ün yaptı.  Ebru sanci Kaddafi'nin oglu Seylülislam kaddafi ile iliski yaşadı.

www.balikligol.com / HÜRRİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.