banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

İbo, neden serbest konuşamadığını açıkladı

2 yıl önce Mart ayında silahlı saldırıya uğradıktan sonra vücudunun sol tarafına felç gelen ve bir türlü sahnelere dönemeyen İbrahim Tatlıses, konuşma bozukluğu yaşadığını açıkladı. Tatlıses, konuyla ilgili olarak kendisini ameliyat eden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Dr.İsmail Koçak'ı suçladı.

DEMEZ OLAYDIM

Ünlü türkücü, sosyal paylaşım sitesi twitter'da “Hata var afedilir hata var afedilmez öyle bir hata yapki afedilmeyi haketsin yoksa ne sen hayattan zevkalırsın nede afeden. piçimsi olur HRŞ”

“işin kötüsü ameliyat olmadan önce herşeyi kabul ettiğine dair bir kağıt imzalatıyorlar  birde o var ameliyat iyi geçti ben, kötü geçti imza!”

“NE ÇEKTİN be İBRAHİM arkadaş sana ne, ben sana sol taraf dedim senin sağda işin ne”

“O gün bu gündür konuşmamda bir tersliktir gidiyor iki tarafta soba borusu gibi açıldı adamı mahkemeye versem ne? Olacak pirim dedi O çıktı”

“geldi narkoz verecekler bana demezmi sağ tarafın etini'de küçültecem ne bileyim doktordur ne derse doğrudur, peki dedim demez olaydım...!!!”

“Seste problem YOK. burnumun solda uyku apnesi vardı sağda birişey yoktu. ismail koçakta bu işin piriyim dedi bizde inandık ameliyat günü” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.