banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Nebil Dirar

İbo, kimin yorumunu beğendi
Çarşamba günlerinin iddialı dizilerinden biri olan Kuzey-Güney, yine bir şarkı sahnesi ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Şarkının ilk seslendirenleri ise bu duruma sessiz kalamadı.
Kuzey Güney dizisinde "Tabip sen elleme benim yaramı" türküsünden sonra bu defa İbrahim Tatlıses'in "Yalnızım Dostlarım" şarkısını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada günün konusu oldu. Oyunculuğu kadar güzel sesi ile de gündeme gelmeye başlayan Tatlıtuğ, sektörün gözde isimlerinin dikkatini çekmeye başladı.
"Yorgunum Dostlarım" şarkısına yıllar önce hayat veren 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses, söz konusu şarkıyı okuyan Kıvanç Tatlıtuğ'un yorumu için, menajeri Eyüp Kanat aracılığıyla "Beğendim, umduğumdan daha iyi okumuş" yorumunu yaptı.
Kıvanç Tatlıtuğ, aynı dizide daha önce de "Saçlarını Yol Getir" adlı türküyü seslendirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.