banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Huzur Sokağında soğuk rüzgarlar

Seher KADIOĞLU'nun ekran değerlendirmeleri

Ayrı yolların yolcuları Bilal’le (Kutsi) Feyza, (Selin Demiratar) birbirlerinden hoşlanmalarına rağmen, daha çok Feyza’nın ailesi engeline takıldıkları için, kaçınılmaz sonlarına doğru koşuyorlar. Feyza’nın babasının (Süavi Eren) Bilal’le uğraşması yetmiyormuş gibi üvey annesinin(Yeşim Salkım) erkek arkadaşı da (Hakan Eratik) devreye girdi.

Annesi ve kardeşi (Seray Kaya) taksinin içindeyken, kurşunlandılar; hedef Bilal’di. Kardeşi az kalsın hayatını kaybediyordu. Üvey annesinden kuşkulanmayan Feyza, yetkilileri, babasının tehditkâr konuşmalarından haberdar etmekten çekinmedi.

Tabi ki bir de yıllarca Bilal’i bekleyen Şükran (Sinem Öztürk) var. Huyu suyu Bilal’e, ailesine uygun; anneleri anlaşıyor. Bilal’ den başka talibi de çıktı; annesi baskı yapacağa benziyor.

Son gelişmelerden iyice bunalan Feyza’ya, Bilal’i uzaklaştırmaktan başka çare kalmadı. Bilal, kendisinden soğutmak için Selimi (Paşahan Yılmazel) kullandığını anlasa da bu harekete yeltenen Feyza’yı istemediğini açıkladı.

Klişe bir cümle vardır: “başörtü sana çok yakışmış” Bu söz, Sinem Öztürk için söylenmiş. Selin Demiratar örtünürse ayni etkiyi yapamaz gibi geliyor. Anneler, Feyza’nın dadısı, (Fatma Karanfil) hikayeye, kadın eli değmesi etkisi yapıyor. Dizi reytinglerde iyi olduğu için belirtmekten kaçınmıyorum, Bilal’in Feyza’ya olan duygusunu, sevme nedenini bir türlü alamadım. Sinem’e karşı da hisleri yok gibi. Annesine kardeşine daha düşkün görünüyor. Nedense Şükran’a, annelerin (Güven Hokna, Nilgün Kasapbaşıoğlu) endişelerine, Şükran ve Feyza’nın babalarına (Gökhan Mete, Süavi Eren) daha çok inandım. Bilal de ölçülülüğün sembolü o kadar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.