banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Nebil Dirar

Hülya Avşar'a İmparator İbo sahip çıktı

9. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri üyeleri geçtiğimiz günlerde belirlenmiş, jüri başkanlığına Hülya Avşar'ın getirildiği açıklanmıştı.

Avşar'ın adının açıklanmasının ardından önce Levent Kırca ardından da Kutluğ Ataman jüri üyeliğinden çekilmişti.

Hülya Avşar ise eleştirilere "Son derece keyifliyim,kimsenin değilsinemaya verdiğim 30 yılımın, 50'yi aşan filmlerimin, çalıştığım önemli yönetmenlerin, yine birlikte çalıştığım değerli oyuncularınve aldığım ödüllerin bana verdiği bu görevi sevgiyle, adaletle, zaferle yerine getireceğim..." sözleriyle yanıt vermişti.

Sert sözlerle eleştirilen Avşar Kızı'na İbrahim Tatlıses destek çıktı.

Tatlıses bir çok filmde birlikte rol aldığı eski arkadaşıyla ilgili olarak twitter sayfasına "Altın Portakal daha başlamadan günlerdir film festivaliyle ilgili her yer çalkalanıyor. Bu da Hülya Avşar farkı! Yani marka farkı!" notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.