banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Hülya Avşar, Levent Kırca'ya o soruyu sordu

 

HÜLYA Avşar’ın Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne jüri başkanı seçilmesinden sonra, Avşar’ı bu göreve yetersiz bulduğunu ve onun altında görev yapamayacağını söyleyerek jüri üyeliğinden istifa eden tiyatrocu Levent Kırca için sosyal paylaşım sitelerinde ilginç iddialar ortaya atıldı.
Birçok magazin portalına da yansıyan haberlerde Kırca’nın, boşandığı Oya Başar’ın ‘Olacak O Kadar’ programındanayrılmasından sonra taze kan olarak Hülya Avşar’a teklifgötürdüğünü, bu teklifin geri çevrilmesine bozulan Levent Kırca’nın, iki yıl sonra ünlü oyuncudan intikam alma çabasına girdiği iddia edildi.
Bu iddiaları sanal alemde tartışan birçok kişi Kırca’ya kendi tabiriyle, “Sıfır kültürlü” bir kadına neden rol teklifettiği sorusunu yönelterek cevap bekliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.