banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Asger Sorensen Angelo Preciado Darıca Gençlerbirliği

Hülya Avşar: Doğduğuna pişman edeceğim

Hülya Avşar, kendisi hakkında “Elimde video kayıtları, fotoğraflar var” diyen Erol Köse’ye bu kez sert çıktı.

Hülya Avşar, kendisi hakkında “Elimde video kayıtları, fotoğraflar var” diyen Erol Köse’ye bu kez sert çıktı.

Hülya Avşar ile Erol Köse arasındaki savaş büyüdü. Bu kez dişini gösteren Avşar oldu. Köse’nin twitter’da “Bak Hülyacım sen beni niye mahkemeye veremezsin ve korkarsın biliyormusun? Yazdıklarımın gün, tarih, otel, tekne, şahit, güvenlik kaydı, resim, video, foto şeklinde detaylarının zaten mevcut olduğunu ve bunları da gerekirse! sunacağımı bilirsin. Kaya senin asistanın Feraye’ye neden neden gitti, Kaya nelere isyan etti, ikimiz de biliyoruz? Kaya ne sus payı aldı ve neyle geçiniyor? Kaya neden vurulmuştu? Biliyoruz. Cem UZANA GELİP ‘Gülben’in dizisini kaldırın yarı fiyata Hülya Show çekeyim’ dediğinde odadaydım bildiğin gibi” sözlerine önce kayıtsız kalmayı tercih eden Avşar, daha sonra harekete geçip twitter’da öfke kustu. Avşar “Beni başkalarıyla karıştırdın. Pazartesi günü farklı olacak. Seni doğduğuna pişman edeceğim. Sana hak ettiğin dersi vereceğim” dedi. Erol Köse ise bu sözlere “Masken düşüyor be anacım. Dua etki evladın var da kısık ateşteyim” sözleriyle karşılık verdi.

Erol Köse, “Kaya Çilingiroğlu sus payı aldı, bir şeyi görmezden geldi” diye yazmıştı. Çilingiroğlu’nun bu iddiaya bir açıklamayla cevap vereceği öğrenildi.

‘Yedi ayrı suç var, 19 yıla kadar hapsi istenebilir’

Ceza avukatı Mahmut Ceran, yapımcı Erol Köse’nin işlediğini öne sürdüğü yedi suçu tek tek şöyle sıraladı:

* Elimde bazı görüntüler var, diyerek ‘tehdit’ suçu işliyor. (Cezası altı aydan 5 yıla kadar hapis.)

* Elindeki görüntüler yasaya aykırı olarak izinsiz çekilmiştir. Bu da özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturur, cezası bir yıldan üç yıla kadar hapistir.

* Sözlerinde ‘basın yoluyla hakaret’ suçunu teşkil edecek cümleler var.

* Asıl önemlisi şantaj ve şantajın cezası da bir yıldan üç yıla kadar hapistir.

* Bir insanın konuşmalarını izni ve rızası olmadan kayda almak suçtur. Burada ‘kişisel verileri hukuka aykırı olarak elde etmek’ suçu oluşabilir cezası da altı aya kadar hapistir.

* Ayrıca kişilerin huzur ve sükununu bozmak da suçtur ve cezası üç aydan bir yıla kadar hapistir.

* Hakaret etmenin cezası üç aydan iki yıla kadar hapistir.

Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.