banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Hülya Avşar; Bugün gerizekalı derim, yarın...
Hülya Avşar, kız kardeşi Helin Avşar ve kuzeni Erol Avşar ile birlikte önceki akşam bir restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi.

Avşar, gecenin sonunda karşısında kameraları görünce “Niye çekiyorsunuz? Çekmeyin, niye çekiyorsunuz?” diyerek şakayla karışık tepki gösterdi.

Araya girmeye çalışan Helin Avşar ise ablasının sözleri üzerine “Şaka yapıyor, çekin” diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Daha sonra gazetecilerin ısrarlı sorularını geri çeviremeyen Avşar " Ben sözlerimin arkasındayım. Bir senelik gazeteci gelip beni çekemez. Mantıklı sorulara ve mantıklı insanlara her zaman kapım açık" dedi.

Bir muhabirin "Peki Hülya Hanım geçtiğimiz günlerde üzücü bir hadise yaşadık. Bunları yaşamamak adına sizin bizlere tavsiyelerin nelerdir?" sorusuna, "Şimdi oldu. Bunu düşünebildiysen aşama kaydedebildin demektir. Bana bu piyasadaki sözüm ona üç günlükler gibi davranamazsınız. Laubali hareketlerle benim ağzımdan laf alıp televizyonlarda az sonralar şoklar patlatamazsınız. Beni böyle yaparak salak yerine koyamazsınız. Saygısızlığa ve saygısız insanlara asla tahammülüm yok. Bu düşünceyle bana geldiğiniz her röpörtajda ağzınızın payını alır gidersiniz. Bugün gerizekalı derim yarın girişebilirim. Bu o anki ruh halime bağlı. He eğer ki bu işte karşılıklı olarak belli standartları koruyabilirsek, bana düzeyli ve hak ettiğim biçimde yaklaşırsanız, saygılı olursanız ben de bunun karşılığını fazlasıyla veririm. Ben magazini seven biriyim. Ben öyle entel dantel bir insan değilim" dedi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.