banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

HÜ Özel Yetenek Sınavları Başladı


Resim İş, Müzik ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü özel yetenek sınavları Üniversitenin Osmanbey yerleşkelerindeki salonlarda başladı.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve Resim İş Öğretmenliği Bölümüne girmek isteyen yetenekli gençler zorlu sınavlardan geçiyorlar.
Bu yıl Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna 15 bayan,25 erkek olmak üzere toplam: 40, Müzik Öğretmenliği Bölümüne 40, Resim İş Öğretmeliği bölümüne 40 öğrencinin alınacağı özel yetenek sınavları, üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi stadyumunda ve Fen-Edebiyat Fakültesi anfilerinde yapılıyor.
Bu yıl ilk kez üniversite stadyumunda başlayan Beden Eğitimi sınavına 103 bayan 483 erkek aday başvurdu. Yaklaşık 40 Üniversite personelinin görev aldığı sınavı üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr Atilla Gür koordine ediyor.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Koşu ve Parkur  olmak üzere iki aşamalı yapılan bu sınavın 2. aşamasında 45 Bayan 75 Erkek yarışacak.
Yapılan sınavları yerinde inceleyen Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada: sınavların büyük bir itina ile geçtiğini, her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle beden eğitimi spor bölümü sınavların izleyenlere açık olduğunu her öğrencinin yapmış olduğu dereceyi gördüğünü ifade ederek, sınavların tamamının kayıt altına alındığını, adayların tüm hesaplamaları ve yaptıkları dereceleri, aldıkları puanlar dijital ekranla adaylara anında gösterildiği söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.