banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Hemşehrileri Nuri Sesigüzel’i yalnız bırakmadı

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Osman Remzi Karakaş, Zeki Çavuşoğlu, Emine Şeftalioğlu, Cafer Yılmaz ve çok sayıda Şanlıurfalı sanatçı Nuri Sesigüzel’i izledi, ona destek verdi.

Ankara Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Nimetoğlu, 2012 yılının UNESCO tarafından “Şair Nabi Yılı” ilan edilmesi nedeniyle Nuri Sesigüzel’e ve diğer sanatçılara canlı yayında Şair Nabi Kitabı’nı takdim etti. Mahmut Nimetoğlu, “Sevgili Hemşehrilerimiz, Şanlıurfamızın yetiştirdiği nadide sanatçımız halk müziğimizin büyük üstadı Nuri Sesigüzel bizim gurur kaynağımız. Hem kendisine hem de diğer sanatçılara, bizlere nefis bir müzik ziyafeti ile neşeli ve coşkulu bir gece yaşattıkları için Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız. “dedi.

Nuri Sesigüzel de, kendisini yalnız bırakmayan hemşehrilerine teşekkür etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Reşat KUŞÇUOĞLU / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.