banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Harran'dan Sel Felaketi Manzaraları-FOTO GALERİ


felakete maruz kalan bölgelerde yıkılan köprülerin ve kapanan yolların bir an önce açılması için İl Özel İdaresi harekete geçti.

FOTO GALER İÇİN TIKLAYINIZ!..

Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Nemci Durak, Harran Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, DSİ’den Hamdi Us ile beraber selden etkilenen vatandaşları tek tek ziyaret ettiler, bölgede incelemelerde bulundular.
Kaymakam Selami Yazıcı; Sayın Valimizin önderliğinde, mağdur olan bütün ailelere gıda yardımında bulunulacağını, İlçe Tarım müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 4 ekip oluşturarak hasar tespit çalışmalarına başlanıldığını belirterek, bütün vatandaşlarımızın en kısa sürede mağduriyetlerinin giderileceğini belirtti.
Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.