banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Halit Ergenç, Başbakan'ı haklı çıkardı

TATİLE ÇIKTIK ANORMAL BİR ŞEY YOK

Bir restoranda yemek yiyen ikili, Gezi Parkı'nda yaptıklarından dolayı halkın büyük ilgisini gördü. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranları restoranın kapısında beklerken, Bergüzar Korel "Biz de tatile çıktık anormal bir şey yok" dedi.

BAŞBAKAN'I HAKLI ÇIKARDILAR

AK Parti'nin Erzurum'da düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı eylemlerini destekleyen sanatçılara yüklenmişti: "Bunlar işte böyle sosyalist. Bu sosyalist geçinenleri şimdi bir arayın çoğu Bodrum'da yatlarındadırlar. Bunları İstanbul'dan tanırım. Sözde sanatçılarını ve aydınlarını tanırım. O çığırtkanlık yapan var ya, 'mesele Gezi Parkı değil, hala anlamadın mı?" diyen var ya. Bunlar yeri geldiği zaman Boğaz'a karşı viskiyi yudumlamasını da çok iyi bilirler. Bunlar sosyalist falan... Geçin bunları…"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.