banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Gündeşin evliliği sallantıda mı?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve Azeri işadamı eşi Reza Zarrabın evliliğinin sallantıda olduğu iddia edildi. Henüz 8 aydır evli olan çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Gündeşin yakın çevresine Zarrabla ilgili dert yandığı öğrenildi. Zarrabın Gündeşe aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelen çiftin, evlerinde sık sık tartıştığı ve aralarının çok kötü olduğu belirtildi. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlısese içini döken ünlü yıldız, Reza bana çok kötü davranıyor, boşanmaya karar verdim diyerek, evliliğinin bitme noktasında olduğunu belirtti.  

GÜNEL KRİZİNİ ATLATMIŞLARDI

Ünlü çift, Zarrabın eski sevgilisi şarkıcı Günelin, Reza bana Ebrunun yanındayken aşk mesajları yolladı. Ebrunun onun için 3-5 günlük bir heves olduğunu söyledi şeklindeki sözleri üzerine zor günler geçirmişti. Ebru Gündeş, kendisinden 10 yaş küçük olan Zarrabla bir yıl flört ettikten sonra, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen seda bir törenle dünya evine girmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.