banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

GÜLİZ AYLA KENDİ ADINI TAŞIYAN ALBÜMÜYLE ÇIKTI

“Olmazsan Olmaz” ile büyük beğeni toplayan ve video klibi 10 milyondan fazla izlenen  genç  sanatçının Sıla Gençoğlu - Efe Bahadır prodüktörlüğünde hazırlanan albümünde 9 parça bulunuyor.  Albümde yer alan şarkılardan 3 tanesi  söz- beste Güliz Ayla imzası taşırken,  diğer şarkılarda Sıla Gençoğlu imzası ve Sıla Gençoğlu -Güliz Ayla ortak imzası bulunmakta. Bestelerde ise ağırlıklı olarak Güliz Ayla ve Efe Bahadır imzası taşırken albümde yer alan  sözleri Sıla Gençoğlu’na ait olan Yalvarırım şarkısının bestesinde Yalın imzası bulunmakta. 

 

Albümün çıkış şarkısı Bahsetmem Lazım ’da geçtiğimiz hafta müzik severlerle buluşmuş ve büyük beğeni kazanmıştı.  Video klibi de bu hafta içerisinde müzik kanalları ve dijital platformlar aracılığı ile paylaşılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.