banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Grup TİLLO Urfa'da Konser Verdi


Gezici Sanat Sahnesinin de kullanıldığı konsere katılan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya TOKİ Sakinleri sevgi gösterisinde bulundu.
TOKİ’de yürütülen belediyecilik hizmetlerine dikkat çeken Belediye Başkanı Fakıbaba, Ramazan Ayı etkinliklerinin büyük bir coşku ile devam ettiğini belirterek, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
TOKİ sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği gecede birbirinden güzel ilahileri kendilerine özgü seslendiren Grup Tillo ise büyük beğeniyle izlendi.
Teravih namazının ardından Devlet Bakanımız Merhum Cenap Gülpınar’ın isminin verildiği TOKİ parkına akın eden binlerce kişi, Grup Tillo’nun ilahilerine eşlik etti. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği ilahi konseri gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Gecenin sunuculuğunu yapan Ömer Salih Ünlü’nün şiirleriyle renk kattığı gece birbirinden güzel eserlerin seslendirilmesiyle sona erdi.
BİLGİ
Şanlıurfa Belediyesi’nce organize edilen Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında 26 Temmuz 2012 Perşembe Gecesi Saat 22.00’da Belediye Önü’nde Orta Oyunu ve Sıra Gecesi konseri verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.