banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

Gözeli köyünde Davaro Filmi Gerçek Oldu
Viranşehir İlçesi Gözeli Köyünde Geçtiğimiz Günlerde iki ailenin üyeleri arasında koyunların ekili tarlaya girmesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.
olaydan sonra
Perver’in yakınları kavgadan sonra intikam almak için Gözeli Köyü’ne Köylüklerin anlatımına göre 4 koldan saldırmak istedi.  jandarmanın zamanında tedbir almasının ardından olası bir facianın önüne geçildi. o köy taramasında Jandarmanın Olay yerinde 1000 üzerinde kaleşnikof  boş kovanı toplamıştı.
Dün gece köye yine saldırı oldu. saldırıda
4 elektrik trafosu daha Uzun namlulu silahlarla patlatıldığı bildirildi.

KOYUNLARIN EKİLİ ALANA GİRMESİ İLE BAŞLAYAN KAVGA "DAVARO" FİLMİNİ ARATMAYACAK OLAYLARA NEDEN OLUYOR

köyün sahibi olan Viranşehir devlet Hastanesi Baştabip yardımcılarından Doktor İbrahim Turan, "Jandarmanın 24 saat nöbet tutuğu köyde, Geçtiğimiz günlerde Kuyucak köyüne Uzun namlulu silahlarla saldırılmış Jandarmanın zamanında mudahalesi sonucu can kaybı olmamıştı. Jandarmanın Köyde olduğunu bilmelerine rağmen Köyün 16 tane trafasu uzun namlulu silahlarla Taranması sonucu patlatılmış Kim ve kimler tarafından yapıldığı bilinmesine rağmen Hiç kimse göz altına alınmamasıyla cesaretlenen kişiler dün gece geç saatlarda jandarmanın gözleri önünde 4 trafo daha Uzun namlulu silahlarla patlatılmıştır.

Köyün sahibi olan Dr İbrahim turan açıklamasında: " Artık Bu olay Kan davasından çıkmış Amaçları Ana yurdum olan köyüme Toprağıma  göz konulmuştur Yapılan bu saldırılar Bizleri yıldırmak buraları terk etmemizi sağlamak adınadır ben devletime güveniyorum Bize yapılan bu zülme dur diyeceğini  Bu saldırıları yapanların belli olduğunu Jandarma'nın bu saldırıyı yapanları yakalayacağını umuyorum" dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.