banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Gökhan Tepe’den “Veda Makamı”na klip

2013 yılına damgasını vuran “Kendim Gibi” albümünden “Tanrım Dert Vermesin”, “Üç Kelime” ve “Adı Aşk Olsun” şarkılarını kliplendiren Gökhan Tepe, albümünün dördüncü klibini “Veda Makamı” şarkısına çekti. Albüm çıktığı günden bu yana büyük beğeni toplayarak albümün öne çıkan şarkılarından biri olan ve dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine kliplendirilen “Veda Makamı”nın sözleri Hakkı Yakçın, müziği ise Gökhan Tepe imzası taşıyor. Eski aşkların anlatıldığı şarkının diğer özelliğiyse, sanatçının bestelediği ilk Türk Sanat Müziği eseri olması.

Yönetmenliğini Nihat Odabaşı’nın yaptığı klip, Okmeydanı’nda bir stüdyoda çekildi. Çekimleri bir günde tamamlanan ve yaklaşık 15 kişilik bir teknik ekibin çalıştığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Ferit Çetinkaya üstlendi. Siyah – beyaz çekilen klipte Gökhan Tepe’nin performans görüntülerinin yanı sıra, İstanbul’dan çeşitli şehir manzaraları da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.