banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Gerçek akaryakıt yerine kaçağı satarken yakalandılar

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ile genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik rutin operasyonlar düzenledi.

 

İlk operasyonda polis, Şanlıurfa’da ismi açıklanmayan bir Petrol İstasyonunu denetledi. Petrol istasyonda bulunan akaryakıtın yapılan marker testinde markerinin geçersiz sonuç vermesi üzerine polis 2 bin 307 litre kaçak akaryakıta el koydu.

 

Kaçak akaryakıtın yanı sıra TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük kaçağı sigara ticaretine yönelik ev iş yeri ve şüpheli görülen araçlarda arama yapıldı. 5 ayrı noktada arama yapan polis 127 bin paket TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirdi.

 

Olaylarla ilgili toplam 7 şahıs hakkında ‘’TAPDK Bandrolü, Faturası bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara’’ ile 1 şahıs hakkında ise ‘’Petrol Piyasasına Muhalefet’’ suçundan yasal işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.