banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gedik'ten, Ferhat Göçer'e Canlı yayında evlilik resti!
Ferhat Göçer, evlilik için pek istekli açıklamalar yapmayınca canlı yayına sevgilisi Ömür Gedik bağlandı: 'Ferhat benimle evlensin diye ölmüyorum'

Ferhat Göçer, konuk olduğu Uçankuş programında evlilik için pek istekli açıklamalar yapmayınca canlı yayına sevgilisi Ömür Gedik bağlandı.

Gedik canlı yayında herkesi şok edecek bir açıklama yaptı. "Ben de evleneyim diye ölüp bitmiyorum. Artık bir ömür, birinin hayat arkadaşı olmak istemiyorum" dedi.

Sunucu Ömür Gedik'e evlilik konusunda bir beklentiniz var mı? diye sorunca Ömür Gedik, eteğindekileri dökmeye başladı.

"Tabi ki ben bir kadınım istiyorum ancak Ferhat beni alsın diye de ölmüyorum. Ben ayakları üzerinde duran bir kadınım böyle bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben her şekilde mutluyum olmazsa da karalar bağlamam. Evlilik olursa olur mutlu olurum. Olmazsa da karalar bağlamam."

Sunucu Ömür Gedik'in daha önce evliliğe karşı yaptığı açıklamaları hatırlatınca Ömür Gedik hem evliliğin öneminden bahsetti hem de çok da meraklısı olmadıığını ima etti.

Sunucu Ferhat Göçer'e dönerek siz ne diyorsunuz ne düşünüyorsunuz diye sorduğunda göçer hiç topa girmeden, biz ayrıca Ömür'le konuşuruz diyerek konuşmaktan kaçtı.
Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.