banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Gaziantep Gençlerbirliği Maçı Şanlıurfa'da oynanacak

Kamil Ocak Stadında son günlerde peş peşe gerek Gaziantepspor'un gerek ise Gaziantep BŞ Belediyespor’un oynadığı Lig ve Kupa müsabakalarından dolayı, ayrıca  Cumhuriyet bayramı kutlamaları nedeni ile stadyum zemini bozulmuş ve Teknik ekibinde görüşleri doğrultusunda bakıma alınması hasıl olmuştur.



Gerek Kulübümüz gerek ise Gaziantep BŞ Belediyespor Kulübü Federasyona müracaat ederek sahadaki bakım çalışmaları tamamlanıncaya kadar müsabakaların başka stadyumlarda oynanması gerektiğini bildirmiştir.

Gaziantepspor Külübünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüz ise 11 Kasım Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasını aşağıdaki gerekçelerden dolayı Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynamak istediğini Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmiştir.

Bilindiği üzere Adana 5 Ocak Stadında gerek Adanaspor AŞ gerek ise Adana Demirspor Müsabakalarını oynamaktadır. Bu nedenle saha zemini Adana İl'inde de çok uygun durumda değildir.

Mersin Tevfik Sırrı Gür stadında aynı Ligde mücadele edilen bir takım bulunmasından ve mesafenin uzak olmasından dolayı uygun değildir.

Ayrıca GASKİ Spor tesislerinin de Süper Lig kriterlerine uygun olmamasından dolayı uygun bulunmamıştır."



Bu nedenle Spor Toto Süper Lig 11. Hafta maçında Gaziantepspor – Gençlerbirliği karşılaşması 11 Kasım 2012 Pazar günü saat 14:00’da bölgede kriterlere en uygun olan ve daha önce Türkiye Kupası Finali oynanmış olan Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynanması uygun görülmüştür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.